SJEKKLISTE FOR SIKKERHETSLEDER VED VEILEDNING AV NYE FØRERE.

De skal ha avtalt tid, og kjøre om onsdagene som nå er satt av til nye fører.

Det er kun opplæring med instruktør (sikkerhetsleder). Absolutt ingen egentrening. Skal være under oppsyn hele tiden.

Informer om lisens og utstyr, hjelp føreren med å finne utstyr. Informer om grunnregler som flagg, sittestilling brems o.l.

1. Skriv de opp på "nye medlemmer"-liste - fyll ut alle opplysninger.

2. Hjelpe dem å kjøpe engangslisens på sms (se egen instruks). Ingen kjøring før mottatt kvittering på sms.

3. Hjelpe de å håndtere sykkelen.

4. La de kose seg med kjøring - men husk kun under oppsyn.

Vil de prøve flere ganger, må de få følgende info:

"Dersom du liker det og vil prøve igjen - må du før du kan kjøre neste gang, opprette en profil på www.minidrett.no og sende sms til Hedda Sævareid (41427023) om at du ønsker å bli medlem og hun må ha følgende info: navn, fødselsdato, adresse, mob.nr og epost. Hun registrerer deg i klubben og sender faktura. Den finner du og betaler med kort i min idrett. Den MÅ være betalt før du skal kjøre gang nr. 2. Dette er fordi at lisensen, og dermed forsikringen skal være gyldig. En ny engangslisens må kjøpes hver gang du skal kjøre. Husk at du må avtale ny tid for kjøring neste gang."